Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Gulerodsgratin med gorgonzola

Gulerodsgratin med gorgonzola smager fantastisk og er supernem at lave. Gulerødder smager jo fantastisk i alle afskygninger og er meget nemme at have med at gøre. De kan spises rå, ovnbagte, dampet og i bagværk. Simpel tilbehør til en hakkebøf eller kylling. Jeg serverede den til kylling med spinat og den var super. Prøv denne Gulerodsgratin en dag ved lejlighed.

Kalorieindholdet i hele denne portion Gulerodsgratin med gorgonzola er 1270 Kcal. fordelt på 39 g protein, 100 g kulhydrat og 76 g fedt

Ingredienser

  • 1 kg gulerødder
  • 2 spsk. smør
  • 250 ml madfløde 4 %
  • 150 g gorgonzola
  • peber
  • stødt muskatnød

Fremgangsmåde

  1. skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, og læg dem i et ovnfastfad
  2. varm fløden op sammen med osten, og smag ostesaucen til med peber og muskatnød
  3. hæld ostesaucen over gulerødderne og fordel små smørklatter på fadet
  4. sæt fadet i en forvarmet ovn ved 175′ i ca 30 min

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>