Sunderekost.dk
Mørbrad med feta og soltørrede tomater
Mørbrad med feta og soltørrede tomater er en nem og hurtig ret at lave, den kan laves nogle timer i forvejen og stilles på køl indtil den skal i ovnen. Tilbehøret ligger som bund i fadet, så der skal ikke laves noget ved siden af, det hele er samlet. Den smager fantastisk fordi saucen får smag fra grønsagerne og mørbraden får det salte fra bacon, tomater og feta. Prøv denne mørbrad med feta en dag ved lejlighed. Mørbrad skal være blød og saftig, så hold lidt øje med stegetiden, den kan varierer.
Kalorieindholdet i denne portion Mørbrad med feta er ca. 2100 Kcal. fordelt på 122 g protein, 182 g kulhydrat og 46 g fedt.
Ingredienser
- 1 svinemørbrad, renset og delt i 3 store stykker
- 3 porre
- 4 – 5 store kartofler
- 4 store champignon
- 40 g bacon
- 3 tsk. soltørrede tomater
- 30 g feta
- 250 ml madfløde 7%
- 1 tsk. paprika
- salt og peber
[/ingredients)
Directions
- skær porre i skiver, ca ½ cm tykke og læg dem i vand, så evt. sand og jord kommer ud, skift vandet nogle gange
- skyl og skær kartoflerne i tern, ikke for store, ca. 2×2 cm
- skyl og skær champignonerne i skiver
- skær en lomme i hver mørbradstykke på langs, krydr med salt og peber og fordel soltørrede tomater, feta og bacon i lommerne
- hæld kartofler, champignoner og porre i et ildfast fad og læg kødstykkerne ovenpå
- bland madfløde og paprika sammen og hæld over grønsagerne, krydr med salt og peber
- sættes i en forvarmet ovn i ca. 30 – 40 min ved 175 g
Nyeste kommentarer