Tortilla med broccoli
Tortilla med broccoli smage fantastisk og er simpelthen så nem at lave. En god protein rig kost. Jeg har brugt rester jeg havde i køleskabet, derfor var den lige til at gå til. Så er de da væk, endda på en rigtig pæn måde og jeg blev mæt, kan man forlange mere. Jeg elsker simpelthen at sense, man bliver virkelig kreativ, og så har man også muligheden for at bruge de små rester, skal indrømme at det var jeg ikke så god til før i tiden. Kalorieindholdet i denne Tortilla med broccoli ligger på 472 Kcal. fordelt på 24 g protein, 42 g kulhydrat, 20 g fedt og 11 g kostfibre. Velbekomme…..
HF 1+2= broccoli, spidskål
HF3= æg, mozzarella, ærter
HF4= tortilla, jordbær
Fedt: pesto
mælkeprodukt: skyr
Smagsgivere: salt, peber
Ingredienser
- 100 g dampet broccoli
- 1 tortilla pandekage fulkorn
- 1 æg
- 50 g skyr
- 1 spsk. grøn pesto
- ½ dl. revet mozzarella 13%
- salt og peber
- 1 håndfuld fint snittet spidskål
- 2 spsk. ærter
- 1 stort jordbær
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180´
- kom pandekagen i et lille ovnfast fad
- kom broccoli i bunden
- bland de øvrige ingredienser sammen, undtagen pestoen, og hæld det over broccolien
- pynt med pesto på toppen
- bages i ovnen i 15 – 20 minutter
- server en lille blandet salat til
Nyeste kommentarer