Tartelet med laks

Tartelet med laks

Tartelet med laks, ja vi kender jo allesammen tarteletter med høns i asparges, men der er da ingen regler for hvad du kan fylde i dine tarteletter, så det er bare at sætte fantasien i gang og prøve dig frem. Jeg har lavet Tartelet med laks, da jeg havde en rest laks liggende og tænkte, hvordan får jeg lige et let og lækkert måltid ud af dette. Det blev så til denne opskrift og jeg må indrømme at det smagte ganske fortrinligt og lækkert, samtidig med at det var super nemt at lave. Sådan må det gerne være engang imellem ikk.

Kalorieindholdet i en Tartelet med laks er 114 Kcal. fordelt på 6,4 g protein, 8,4 g kulhydrat og 5,8 g fedt. Velbekomme……

Ingredienser

  • 200 g laksefilet tilberedt og plukket i mindre stykker
  • 400 g ærter og gulerødder frost
  • 2 dl. vand
  • lidt frisk klippet purløg
  • salt og peber
  • 1 ½ spsk. maizena
  • 10 tarteletter

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 175′
  2. kom ærter og gulerødder i en gryde og tilsæt 2 dl. vand
  3. kog grøntsagerne til de er næsten møre
  4. bland maizena sammen med en lille smule vand og tilsæt under omrøring og lad det lige koge op
  5. tilsæt den plukkede laks og rør det forsigtigt i, smag til med salt og peber
  6. varm tarteletterne i den varme ovn i 3 – 5 min
  7. kom fyldet i tarteletterne, pynt med frisk klippet purløg og server straks

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>