Squash lasagne

Squash lasagne

Skøn Squash lasagne der virkelig smager af noget og der ikke er skyggen af pasta i den, den er lavet på grønsager og oksekød og den smager fantastisk. Den mætter fantastisk og er lækker cremet og fuld af smag. Den ligger godt i maven og indeholder overraskende få kalorier. Så du kan rolig spise 2 stykker hvis du skulle være mere sulten. Server evt. en blandet salat til. Velbekomme….

Kalorieindholdet  i et stykke Squash lasagne er 231 Kcal. fordelt på 20 g protein, 17,5 g kulhydrat og 9,1 g fedt

Ingredienser

  • 1 tsk. kokosolie
  • 400 g hakket oksekød 3 – 6%
  • 2 store løg i strimler
  • 300 g gulerod i tern
  • 600 g squash, ca. 2 stk i skiver på langs, brug en osteskærer
  • 2 tsk. paprika
  • 3 tsk. tørret krydderurter
  • 2 spsk. soltørrede tomater i olie
  • 2 fed hvidløg knust
  • 175 g philadelphia med soltørrede tomater
  • 1 ds. hakket tomater med chili
  • ½ ds. tomatpure
  • ½ dl vand
  • salt og peber
  • 100 g revet mozarella 10%

Fremgangsmåde

  1. kom kokosolie i en gryde og svits løgene heri
  2. tilsæt kødet og lad det brune sammen med løgene ved svag varme
  3. tilsæt gulerødder, krydderier, soltørrede tomater, knust hvidløg og lad det småsimre i et par min.
  4. tilsæt hakket tomater, tomatpure og vand og lad retten småsimre i 10 min
  5. smag til med salt og peber
  6. tilsæt philadelphia og rør godt rundt i retten
  7. byg din lasagne op i et ovnfast fad, som en almindelig lasagne, du bruger bare squashen i stedet for som lasagneplader og slut af med kødsauce
  8. kom revet ost på toppen og bag den i en forvarmet ovn ved 160′ i 35 – 40 min

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>