Spinat tærte med feta
Spinat tærte med feta smager fantastisk, den er sprød og cremet og så ligger den godt i maven. Sammen med en lille lækker salat har du et perfekt og nemt måltid. Jeg har valgt den nemme udgave med hensyn til tærtebund, jeg har brugt en plade butterdej, så kan det vist ikke blive nemmere. Jeg har desuden brugt en lille tærtefor ca. 22 x 5 cm så den er rimelig dyb. Kalorieindholdet i en portion Spinat tærte med feta ligger på 475 Kcal fordelt på 28,3 protein, 26,3 kulhydrat, 27,3 fedt og 5,3 kostfibre. Velbekomme….
HF1+2= salat, spinat, tomater
HF3= æg, yoghurt
HF4= butterdej
Fedt: feta
Smagsgivere: salt, peber
Ingredienser
- 1 lille butterdejs plade optøet
- 2 håndfulde frisk spinat
- 10 cherrytomater
- 150 g feta i tern
- 6 æg
- 6 spsk. græsk yoghurt
- salt og peber
- blandet salat som tilbehør
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- rul butterdejen så den passer til en lille tærteform ca. 22 cm i diameter, smør formen med lidt olie
- varm spinaten på en pande, så den lige klasker sammen
- pisk æggene sammen med yoghurt, salt og peber
- fordel det hele i tærteformen, feta, spinat og æggemassen og pynt af med halve tomater
- bages i ovnen i ca 25-30 minutter ved 180′, æggemassen skal være fast
- serveres sammen med en blandet salat
Nyeste kommentarer