Sunderekost.dk
Spidskål salat med gulerødder og brøndkarse
Denne salat kan også laves med hvidkål, men jeg fortrækker at bruge spidskål, da den ikke er så grov. Den passer fint sammen med gulerødder og kunne godt minde lidt om den amerikanske udgave af coleslaw salat, der til forskel indeholder hvidkål i stedet for. Dressingen der hører til denne spidskål salat med gulerødder, er en coleslaw dressing, du kan enten købe den færdig, eller du kan lave den selv, så bliver den mere fedtfattig. Opskriften på dressing finder du under fanen “sauce & dip”
Denne ret indeholder kun 120 kcal. pr. portion.
Ingredienser
- 500 g spidskål, fint snittet
- 300 g gulerødder, groft revet
- 1 bundt purløg, groft snittet
- purløgsblomster
- 1 håndfuld brøndkarse
- 150 g coleslaw dressing, kan købes i Irma
Fremgangsmåde
- Bland det hele godt sammen
- pynt med purløgsblomster og brøndkarse
Nyeste kommentarer