Sunderekost.dk
Spidskål med spinat
Spidskål med spinat er en eksplosion af farver, den er sprød, blød og knasende. Jeg synes det er fantastisk at vi kan få forskellige slags kål i forskellige farver bl.a. spidskål, grønkål og selvfølgelig skal vi ikke glemme de farvede blomkål. Den gør sig godt på bordet, jeg elsker når der er farver på salaten, det ser så indbydende ud og lad os da bare indrømme det, det er med øjnene vi spiser og sådan skal det også være. Spidskål med spinat er så let at lave og så smager den fantastisk. Prøv denne Spidskål med spinat til dit grillet kød, eller spis den som den er. Velbekomme……..
Kalorieindholdet i denne Spidskål med spinat pr. 100 g er 115 Kcal. fordelt på 2,3 g protein, 13 g kulhydrat og 6 g fedt.
Ingredienser
- 300 g lilla spidskål, fint snittet
- 200 g skrællet gulerod, i tynde strimler, brug kartoffelskrælleren
- 2 håndfulde skyllet spinat
- 1 dl tranebær
- 3 spsk. ristet pinjekerner
- DRESSING
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. blåbærsirup
- 1 spsk. eddike
Fremgangsmåde
- bland alle ingredienserne sammen til dressingen
- bland det godt sammen med spidskålen
- rist pinjekernerne på en varm pande, pas på de ikke bliver for mørke
- tilsæt de øvrige ingredienser og drys til sidst med ristet afkølede pinjekerner
Nyeste kommentarer