Skyr med ristet hampefrø

Skyr med ristet hampefrø

Skyr med ristet hampefrø er et hurtigt morgenmåltid eller mellemmåltid, hvis det er det du foretrækker. Denne skyr med ristet hampefrø er en rigtig protein bombe og en god starter på dagen. Rist en god portion hampefrø på en tør pande og lad dem køle af inden du hælder dem i en lufttæt beholder, så har du altid drys til din yoghurt, skyr eller din blandet salat. Dufter lidt af popcorn når de bliver ristet og smager nøddeagtig. Hampefrø har et højt proteinindhold. Ganske usædvanligt for en plantebaseret afgrøde indeholder de alle ti essentielle aminosyrer. Derfor kan hampefrø/ hampeprotein være et optimalt supplement for vegetarer, veganere, topidrætsudøvere og selvfølgelig for alle os andre, der blot gerne vil supplere eksempelvis vores morgenmad med proteiner af høj kvalitet. Hampefrø kan købes i alle helsekost forretninger og Matas. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i en portion Skyr med ristet hampefrø er 255 Kcal. fordelt på 29 g protein, 12 g kulhydrat og 9,7 g fedt.

Ingredienser

  • 2 dl. skyr 0,2%
  • 2 spsk. ristet hampefrø
  • lidt blåbær eller anden frugt

Fremgangsmåde

  1. rist hampefrøene på en tør pande til de har taget farve, uden at være for mørke, lad dem køle af inden du hælder dem på din morgen skyr sammen med frisk frugt.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>