Rødbedeslaw

Rødbedeslaw

Rødbedeslaw er en coleslaw i ny udgave og jeg kan kun sige en ting, den er sprød, saftig og smagfuld. Den passer fint til en hakkebøf, i en burger eller bare som tilbehør til dine frikadeller. Kort sagt du kan bruge den som du ville bruge den almindelige coleslaw med hvidkål og gulerødder. Rødbedeslaw smager skønt og sikken en farve, den bliver man da helt forelsket i synes du ikke? Rødbeder sund på grund af det høje fiberindhold, de mange forskellige vitaminer, A-vitamin, B6- vitamin, D-vitamin, B 12-vitamin, magnesium, og Calsium. Det er alt sammen noget du har brug for til bl.a dit immunforsvar og din muskelfunktion. Derfor er rødbeden god at flette ind i kosten, alle de steder du kan, især om vinteren. Rødbeder er anvendelige som rå, kogt, bagt, stegt og syltet.  Kalorieindholdet i en portion Rødbedeslaw er 247 Kcal. fordelt på 10 g protein, 21,3 g kulhydrat og 12 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 300 g revet rødbede
  • 300 g fint snittet spidskål
  • 6 spsk. græsk yoghurt 0%
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. fransk sennep
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. bland ingredienserne sammen til dressingen inden du kommer grønsagerne i, og smag den til
  2. bland det godt sammen og lad Rødbedeslaw stå koldt og trække i 10 minutter

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>