Sunderekost.dk
Pulled pork
Pulled pork smager fantastisk og er super mørt. Det tager lidt til at lave det selv, men det er det hele værd. Pulled pork laves af nakkefilet og en hel del krydderier, derfor den fantastiske smag og super mør. Jeg har lavet denne udgave af Pulled pork med et stykke nakkefilet fra en Skovgris fra Bornholm og jeg skulle lige hilse og sige at den var lækker. Server denne skønne Pulled pork med en lun burgerboller, Lilla coleslaw og syltede rødløg. Velbekomme……
Kalorieindholdet i 100 g Pulled pork er 177 Kcal. fordelt på 18 g protein, 0,9 g kulhydrat og 12 g fedt
Ingredienser
- 2 kg nakkefilet
- 2 dl. æblejuice
- Krydderiblanding
- 3 dele ramsløgsalt, opskrift findes her på siden
- 3 dele rørsukker
- 3 dele røget paprika
- 2 dele Fajita krydderi
- 1 del cayennepeber
- 1 del knust chili
- 1 del spidskommen
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- bland alle krydderierne sammen med olien og gnid kødet godt og grundigt ind i det
- læg kødet i en stor frostpose, med resten af krydderiblandingen
- læg kødet i køleskabet i 12 – 14 timer
- steges i ovnen i 12 timer ved 110′
- når kødet er færdigt trækker du kødet fra hinanden med to gafler og blander det sammen med æblejuicen
- serveres med burgerbolle, coleslaw og syltede løg
Nyeste kommentarer