Panna cotta med råsyltede rabarber
Dato on maj 24, 2021 by Lone Kragh Johansen in Desserter, glutenfri
Panna cotta med råsyltede rabarber er en skøn dessert som måske lyder som en svær dessert at lave, men den er altså ikke svær at lave. Det er nok en af de nemmeste dessert jeg har lavet. Du kan med fordel lave din Panna cotta dagen før, den skal bruges, det samme gælder for de http://Råsyltede rabarber de skal laves mindst dagen før, så de kan nå at trække, så hvorfor ikke bare lave det hele i et hug. Jeg synes det er skønt med sådanne desserter, der kan laves i forvejen, man har bare så meget mere ro på, på selve dagen, uden at skulle bruge for meget tid i køkkenet. I Love It….
Når du pynter dine færdige desserter med råsyltede rabarber kommes der også lidt sirup på så det ligger som et fint blankt lag over desserten. Det smager hammer godt og de sprøde rabarberne giver et fint modspil til den bløde og søde dessert. Du kan evt. pynte med noget høvlet hvid chokolade på toppen, det ser vældig fint ud.
Kalorieindholdet i en portion Panna cotta med råsyltede rabarber ligger på 387 Kcal. fordelt på 3 g protein, 18,2 g kulhydrat, 31,8 g fedt og 0,3 g kostfibre. Velbekomme…..
Ingredienser
- 60 g sukker
- 5 dl. piskefløde
- 1 dl. sødmælk
- 3 blade husblas
- 1 spsk. vaniljesukker
- 200 g http://Råsyltede rabarber
Fremgangsmåde
- læg husblas i blød i rigeligt koldt vand
- kom piskefløde, vaniljesukker, rørsukker og sødmælk i en gryde og kog det op til lige knap kogepunktet og tag gryden af varmen
- knug vandet af husblasen og kom den i den varme væske
- rør det godt igennem til husblasen er smeltet
- lad blandingen køle af på køkkenbordet i et par timer
- rør det godt igennem inden den hældes på glas, så er du sikker på at husblasen er godt fordelt, derefter stilles den i køleskabet i mindst 3 timer, gerne til dagen efter
- pynt med de råsyltede rabarber inden serveringen
Nyeste kommentarer