Sunderekost.dk
Pandekager med rodfrugter
Disse pandekager med rodfrugter kan blandes med de rodfrugter du nu har lyst til. Selleri, persillerod, gulerødder, rødbede, pastinak…..Du kan toppe dem med det du har lyst til, røget laks med dild creme, tynde skiver rødt kød med chili mayo,eller rg. mørbrad med peberrodscreme, som billedet viser, mulighederne er mange. Du kan f.eks. også bruge dem som tilbehør til den varm mad.
1 pandekage indeholder ca. 76 kcal.
Ingredienser
- 200 g selleri
- 200 g gulerod
- 1 stor porre
- 4 æg
- 240 g rugmel eller grahamsmel
- ½ mælk
- 10 g peber
- 20 g salt
- 40 g timian, tørret
- rapsolie til stegning
Fremgangsmåde
- Skræl og skyld rodfrugterne og porre
- skær det i grove stykker
- kom grønsager, mælk, æg, mel, salt, peber og timian i en blender og blend til det til en tyk dej
- varm lidt olie på en pande
- kom en god spiseske fuld på panden, glat dejen med skeen
- steg pandekagerne gyldne ved middelhøj varme på den ene side
- vend dem og steg videre ved lavere varme , til de er gyldne
- hold dem varme på et fad i ovnen ved 100 g. til alle pandekagerne er bagt.
Nyeste kommentarer