Sunderekost.dk
Pandekager med fyld
Pandekager med fyld er en super nem ret og du kan forberede fyldet når du har lyst, det kan holde sig i køleskabet i flere dage. Pandekager med fyld er også en ret hvor du kan komme af med evt. rester fra dagen før, og det smager bare super skønt. Der er ikke noget skønnere end en varm pandekage med fyld og smeltet ost, serveret med en lækker salat til. Hvis du ikke har nogle rester fra dagen før, kan du kigge længere nede på siden for de ingredienser jeg har brugt til mine. De er super lækre og godt krydret. Du kan bruge hvad du nu har i køleskabet til disse Pandekager med fyld, der er næsten ingen grænser for indholdet, og jeg er sikker på at Prøv dem en dag…. Velbekomme…..
En pandekage med fyld indeholder 213 Kcal. fordelt på 23 g protein, 17 g kulhydrat og 6 g fedt
Ingredienser
- 250 g hakket oksekød 3-7%
- 600 g fint snittet spidskål
- 1 løg i tern
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. stødt koriander
- salt og peber
- 1 spsk. ketjap manis
- 100 g revet dansk mozarella 10%
- 4 stk. tortilla wrap
- 4 spsk. sweet chilisauce
Fremgangsmåde
- Bland det hakkede kød sammen med alle krydderierne og svits det på en varm pande
- tilsæt løg og spidskål og vend det sammen, indtil spidskålen er skvattet sammen
- fordel kødet og den revet ost på 4 pandekager
- rul dem sammen og læg dem på bagepapir
- bages i en forvarmet ovn ved 180′ i 20 min.
- server sweet chilisauce til og evt. en god blandet salat
Nyeste kommentarer