Sunderekost.dk
Pandegrønt med chili
Pandegrønt med chili er en lækker grønsagsret med ris. Grønsagerne er sprøde og chilisaucen springer igennem, uden at den bliver for stærk. Jeg synes ikke at mad skal være så stærk, at man ikke kan smage hvad der er i retten, men smag og behag er jo forskellig. Prøv denne Pandegrønt med chili af en dag ved lejlighed. Passer godt til Deller med chili, som du finder her på siden under “kødretter”
Kalorieindholdet i en portion pandegrønt med chili er 390 Kcal. fordelt på 10 g protein, 57 g kulhydrat og 15 g fedt
Ingredienser
- 200 g ris
- 200 g bønner, optøede og skåret i mundrette stykker
- 2 løg i strimler
- ½ rød peberfrugt i tern
- 2 spsk. olie
- 4 spsk. sweet chilisauce
- salt og peber
Fremgangsmåde
- kog risene efter anvisning på pakken
- svits løgene i olien på en varm pande
- tilsæt bønner og peberfrugt og steg videre i 5 – 6 min under omrøring
- tilsæt ris og sweet chilisauce og rør rundt, så det er jævnt fordelt
Nyeste kommentarer