Kyllinge roulade
Denne Kyllinge roulade smager fantastisk og så er der masser af grønsager i. Den er nem at lave og ligge godt i maven. Den er samtidig i god stil med sensekost, hvis du har snuset lidt til det. For nemhedens skyld valgte jeg at købe gulerødderne revet, det spare så meget mere tid, det kan du jo overvejen om du også vil gøre. Server din Kyllinge roulade sammen med en god blandet salat eller andre grønsager. Kalorieindholdet i en portion Kyllinge roulade er 347,5 Kcal. 31,75 g protein, 14,7 g kulhydrat og 17 g fedt. Velbekomme…….
HF1(+2): gulerødder, porre, løg
HF3: kyllingfilet, æg
Fedtstof: philadelphia, olie
Smagsgivere: paprika, salt, peber
Ingredienser
- 4 gulerødder
- 3 mellem store kartofler
- 1 stor porre
- 1 lille løg
- 4 æg
- 2 tsk. paprika
- salt og peber
- 400 g kyllingfilet
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. olie
- 100 g philadelphia naturel
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- riv grønsagerne og pres væden ud af dem
- flæk poren og skær den i tynde skiver, skyl den godt, lad den dryppe af og bland den sammen med de andre grønsager
- krydr med paprika, salt og peber
- bland æggene i og bland det godt sammen
- blandingen hældes på et stort stykke bagepapir og trykkes ud til en stor firkant
- bages i ca 30 minutter
- mens grønsagerne bager skærer du kyllingen ud i mindre stykker
- de steges på en varm pande og krydres med salt, peber og 1 tsk. paprika
- når bunden er bagt færdig tages den ud af ovnen og vendes på et andet stykke bagepapir
- lad den køle lidt af inden du smører den med philadelphia, kommer kyllingen på og evt lidt salat
- rul den sammen og server den sammen med en god salat
Nyeste kommentarer