Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Kylling med spinat

Kylling med spinat er en lækker måde at serverer kyllingebryst på. Jeg har valgt at panerer den og jeg synes det smager fantastisk. Den bliver sprød, saftig og lækker. Nogen gange trænger man bare til noget panering, og kylling egner sig fortræffeligt til dette. Spinaten skal nok sørge for at kyllingebrystet ikke bliver tørt.

Kalorieindholdet i et stk. Kylling med spinat er 460 Kcal. fordelt på 33 g protein, 21 g kulhydrat og 29 g fedt

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst uden skind
  • 150 g spinat gerne frossen, men optøet og fri for vand
  • 2 tsk. smør
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • 3 spsk. olie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. kom smør i en gryde og smelt det
  2. tilsæt spinaten, krydr med lidt salt og peber og lad det småsimre under omrøring i et par min
  3. lad det køle af inden du fylder det i kyllingebrysterne
  4. skær en lomme i kyllingen på langs og i midten
  5. fyld den afkølede spinat i lommen og krydr kyllingen med salt og peber
  6. vend brysterne i æg og rasp og steg dem på en pande til de er færdige
  7. server evt kartofler og stuvet spinat til

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>