Kylling i rød pasta
Kylling i rød pasta smager fantastisk og er så nem at lave. Jeg har faktisk lavet denne opskrift ud fra nogle rester jeg havde i forvejen, så fik jeg da brugt dem på en pæn og smagfuld måde, og det er jo noget vi kan li. Retten indeholder kun et kyllingebryst og rækker til to personer og der er rigeligt, så bare rolig du skal nok blive mæt selvom der ikke er beregnet et bryst til hver. Jeg har valgt at bruge ærter og majs, men hvis du ligger inde med nogle andre rester du lige kunne bruge i denne ret, det kunne bl.a være squash, små broccolibuketter eller rester af grønsager fra dagen før, så brug dem i stedet for. Bare du tilsætter nogle grønsager, da det giver ekstra fylde, saft og kraft. Kalorieindholdet i en portion Kylling i rød pasta er 480 Kcal. fordelt på 28,6 g protein, 57 g kulhydrat og 13,6 g fedt. Velbekomme……
Ingredienser
- 1 kyllingebryst skåret i strimler eller tern
- 1 pk. bacon i tern
- 2 løg i strimler
- 1 spsk. røget paprika
- 1 dåse hakkede tomater med chili
- 2 dl. frosne ærter
- 1 lille dåse majs
- 150 g tørret pasta
- salt
Fremgangsmåde
- sæt vand over til at koge pastaen i og kom salt ved. Pastaen koges efter anvisning på pakken
- kom bacon i tern på en varm stegepande og rist det godt af
- kom de snittet løg ved og lad dem stege med til de er blevet bløde
- tilsæt kylling og paprika og steg til kyllingen er mør
- kom de hakkede tomater ved og lad retten småsimre nogle minutter
- hæld vandet fra pastaen og hæld dem i retten og lad retten simre videre
- tilsæt de frosne ærter og kom til sidst majs ved
- varm retten godt igennem og server
Nyeste kommentarer