Sunderekost.dk
Kylling i kokos
Kylling i kokos smager fantastisk, dejlig nem at lave og har en cremet smags oplevelse. Jeg synes at kylling og kokosmælk passer fint sammen, og sammen med de sprøde bønner giver den perfekt fylde. Jeg har valgt at komme chilien i hel, da jeg ikke er til så stærk mad, men hvis du vil have en stærk ret, snitter du den bare, så får den så meget mere bid. Prøv denne kylling i kokos en dag ved lejlighed.
Kalorieindholdet i denne portion kylling i kokos er 1450 Kcal fordelt på 97 g protein, 72 g kulhydrat og 96 g fedt
Ingredienser
- 300 g kylling, inderfilet
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk frisk revet ingefær
- 2 røde chili, hele
- 3 spsk olie
- 2 røde peberfrugter i tern
- 6 champignon i skiver
- 300 g grønne bønner
- 3 dl kokosmælk
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. salt
- 1 knsp. peber
- 100 g flødeost
- 2 små romaine salater
Fremgangsmåde
- svits hvidløg, paprika, ingefær og chili i 1 spsk olie
- kom kylling stykkerne ved og svits dem til kyllingen får lidt farve
- tilsæt bønner, champignon, peberfrugt, salt og peber og lad det svitse med et øjeblik
- tilsæt kokosmælk og varm retten igennem
- jævn retten til med flødeost og smag evt. til med mere salt og peber
- del romaine salaten på langs og steg dem på panden i resten af olien i nogle få min på hver side
Nyeste kommentarer