Kylling i karrygrønt

Kylling i karrygrønt

Kylling i karrygrønt er en super lækker ret til en dag hvor du ikke har så meget tid i køkkenet, men hvor det dog stadig skal være lækkert. Jeg har købt en pose karrygrønt fra Rema 1000, super nemt fra fryseren og så lige hen i køledisken og finde to kyllingebryster. Så kan det vist ikke blive nemmere, ikke noget med at slæbe flere slags grønsager hjem for derefter at rense, snitte og hakke. Ikke i dag Tak!! Sådan en pose indeholder blomkål, romanesco kål, broccoli, gulerødder og løg, samtidig med at der er tilsat krydderier. Den er jeg bestemt tilfreds med. Du kan altid tilsætte noget mere karry hvis du synes. Skal det være nemt så lad det være nemt. Grønsager fra fryseren er altså lige så godt som de friske, og så er de rensede og klargjort, lige til at bruge. Der er ovenikøbet en opskrift på posen, dog ikke den jeg har brugt i dag, men muligheden er der, hvis du skulle få lyst til at prøve. Server evt. kogte ris til retten. Kalorieindholdet i en portion Kylling i karrygrønt er 467 Kcal. fordelt på 14 g protein, 34,5 g kulhydrat, og 33,5 g fedt og 6,25 g kostfibre. Velbekomme……..

HF1 + 2 = Grønsager

HF3 = kylling

HF4= ris

Fedt = fløde 38 %. olie

smagsgivere = karry, salt og peber

 

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst, skåret i strimler og vendt i
  • 2 spsk. madras karry, jeg kan godt li at den smager af noget, mindre kan bruges
  • 2 ps. karrygrønt (fra Rema 1000 )
  • ½ l fløde 38 %
  • 4 spsk. olie
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  1. kom 2 spsk. olie på en varm pande
  2. brun kyllinge stykkerne af og læg dem derefter til side i en skål eller lign.
  3. kom 2 spsk. olie på den varme pande og svits grønsagerne i 5 – 6 minutter
  4. tilsæt madlavningsfløde og kylling og varm retten godt igennem

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>