Krydret kødboller i tomatsauce
Krydret kødboller i tomatsauce er en nem og hurtig ret og den smager super. Jeg har valgt at serverer squash spaghetti til for at tilføje mere grønt til retten, men ris, pasta eller bulgur passer også fint til, du skal bare være opmærksom på at hvis du serverer andet tilbehør til, så holder beregningen ikke. Disse Krydrede kødboller i tomatsauce er der skruet op for smagen og det er skønt.Brug gerne klør fem når du blander kødet, det giver det bedste resultat og man har mere føling med farsen. Kalorieindholdet i en portion Krydret kødboller i tomatsauce er 319,5 Kcal. fordelt på 34 g protein, 11 g kulhydrat og 15 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 250 g hakket oksekød 3-7%
- ½ tsk. stødt spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 fed hvidløg knust
- 1 tsk oregano
- 3 tsk. tomatpure
- salt og peber
- lidt kokosolie til stegning
- sauce
- 1 ds. hakkede tomater med chili
- 3 tsk. tomatpure
- lidt høvlet parmesan som topping
- 2 squash som tilbehør
Fremgangsmåde
- sæt en gryde vand over med salt til dine squash spaghetti
- bland kødet sammen med alle krydderier, tomatpure og hvidløg
- form farsen til små kødboller 12 – 14 stykker
- kom 1 spsk. kokosolie på panden og brun bollerne heri. Ryst panden så de forbliver runde. Lad dem stege 4 – 5 minutter
- riv dine squash til fine lange spaghettier, brug en spirelli eller andet til foremålet
- tilsæt de hakkede tomater og tomatpure og lad retten småsimre 3 – 4 minutter
- giv dine squash spaghetti et hurtigt opkog og server dem til retten sammen med lidt høvlet parmesan
Nyeste kommentarer