Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad findes i mange variationer og smager fantastisk. Denne udgave indeholder masser af grøntsager ca. 400 g pr. portion og det indhold bliver den en mættende ret, jeg kunne godt undvære risene, men det er nu heller ikke alle der spiser som jeg gør, jeg elsker grøntsager især når de er blevet lavet på denne måde. Retten er cremet og fuld af smag og selv mine børnebørn var vilde med retten, bortset fra at den var meget varm, så vi måtte lige køle den af først. Prøv Koteletter i fad en dag ved lejlighed, et lille tips kan være at du laver den dagen før, så skal den bare varmes i ovnen og risene koges, det er da nemt ikk. Retten kan sagtens holde sig i køleskabet i nogle dag, forudsat at du har kølet den ordentligt ned, inden for 3 timer til 5′ Velbekomme……

Kalorieindholdet i en portion Koteletter i fad er 620 Kcal. fordelt på 35 g protein, 70 g kulhydrat og 22 g fedt

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter ca. 400 g
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 500 g renset champignon skåret i skiver
  • 1 grøn squash skåret i sliver
  • Sauce
  • 1 stort løg i tern
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 3 gulerødder skrællet og groft revet
  • 2 ds. hakket tomater med chili
  • 1 fl. creme fine 7%
  • 3 stilke timian
  • salt og peber
  • 3 dl. brune ris, koges efter anvisningen på pakken

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen ved 200′
  2. kom olie på en varm pande og steg koteletterne heri, så de får farve, læg dem derefter i et ovnfast fad
  3. kom de rensede champignon på den varme pande og steg dem til de har fået farve, læg dem over koteletterne
  4. steg squashen på den varme pande til de har fået farve og læg dem i fadet
  5. kom lidt olie på den varme pande og steg løg, hvidløg og gulerødderne til de har fået lidt farve
  6. hæld de hakkede tomater ved og lad det småsimre i et par min.
  7. tilsæt creme fine og lad saucen koge videre i nogle min. smag til med timian, salt og peber
  8. kog risene efter anvisning på pakken
  9. hæld saucen over koteletterne i fadet og sæt fadet i den forvarmet ovn i 20 min

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>