Konfekt
Konfekt er som reglen noget vi forbinder med julen, hvor vi så samtidig har en tendens til at spise lidt mere end sædvanlig, for det er jo lækkert. Hvorfor så ikke lave en lidt sundere udgave af julens rester som ikke blev spist juleaften. Her har jeg valgt at lave dem med dadler og de smager skønt. Jeg havde lige nogle dadler og mandler tilbage fra juleaften og synes at de lige skulle bruges til noget andet og mere spændende en bare dadler. Man får jo næsten aldrig brugt det hele og så er dette da en skøn måde at få brugt resterne på. Du kan når de er færdige, vælge at rulle dem i kokos, kakao eller hvorfor ikke lidt rå-lakrids pulver, de smager skønt uanset hvad du vælger.
Ingredienser
- 150 g dadler, skal være uden sten
- 1 spsk kokosolie neutral
- 3 spsk. kokosmel
- 20 mandler
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 spsk kakaopulver
- 1 knivspids stødt kanel eller rå-lakrids hvis du er til det
Fremgangsmåde
- kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til massen er ensartet. Du kan også bruge en stavblender
- form til den størrelse kugler du ønsker og rul dem i enten kokosmel, kakaopulver eller rå-lakrids pulver
- stil dem koldt til de skal bruges
- kan holde sig i køleskabet i nogle dage
Nyeste kommentarer