Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Kikærtesalat med ærtehummus

Kikærtesalat med ærtehummus og rødsalat, kan bruges på samme måde som almindelig hummus. Den er fantastisk frisk i smagen og så er den samtidig flot i farven.

Ingredienser

  • 200 g kikærter fra dåse
  • 400 g frosne ærter
  • 1 dl græsk yoghurt
  • saften fra en citron
  • 1 spsk. flourmelis
  • 1 spsk. dijon sennep
  • salt
  • peber
  • 1 rød salat

Fremgangsmåde

  1. Hæld vandet fra kikærterne, men gem vandet
  2. blancher ærterne i 1 min.  sigt og køl af i koldt vand
  3. kom halvdelen af ærterne, sennep, flourmelis, citronsaft, og noget af vandet fra kikærterne, i en foodprocessor og kør til en lind konsistens
  4. smag til med salt,  peber og yoghurten
  5. snit rødsalaten fint
  6. vend kikærterne med de blancherede ærter, ærtehummussen og den snittede rødsalat
  7. kom på fad og server

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

 
 
 
 
>