Sunderekost.dk
Kikærtesalat med ærtehummus
Kikærtesalat med ærtehummus og rødsalat, kan bruges på samme måde som almindelig hummus. Den er fantastisk frisk i smagen og så er den samtidig flot i farven.
Ingredienser
- 200 g kikærter fra dåse
- 400 g frosne ærter
- 1 dl græsk yoghurt
- saften fra en citron
- 1 spsk. flourmelis
- 1 spsk. dijon sennep
- salt
- peber
- 1 rød salat
Fremgangsmåde
- Hæld vandet fra kikærterne, men gem vandet
- blancher ærterne i 1 min. sigt og køl af i koldt vand
- kom halvdelen af ærterne, sennep, flourmelis, citronsaft, og noget af vandet fra kikærterne, i en foodprocessor og kør til en lind konsistens
- smag til med salt, peber og yoghurten
- snit rødsalaten fint
- vend kikærterne med de blancherede ærter, ærtehummussen og den snittede rødsalat
- kom på fad og server
Nyeste kommentarer