Sunderekost.dk
Kartoffel – porre suppe med bacon
Kartoffel – porre suppe med bacon, er en lækker lille ret til den kolde tid. Den er fyldt med smag fra porre og persillerod, og super nem at lave. Du kan evt. skifte persillerod ud med gulerødder. Server evt. noget hjemmebagt surbrød eller grovflute til, det giver lidt mere fylde. 1 portion suppe indeholder ca. 590 kcal.
Ingredienser
- 400 g kartofler, skrællet
- 400 g persillerod, skrællet
- 300 g porre, renset
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. oliven olie
- 6 dl. færdig hønsebouillon
- 3 dl. minimælk
- ½ tsk. salt
- lidt peber
- 40 g persille
- 50 g bacon, stegt
- 400 g grov flute
Fremgangsmåde
- Skær kartofler, persillerødder og porre i skiver og hak hvidløgene
- Svits det i en gryde i olien
- tilsæt bouillon og lad suppen småsimre i 20 min. under låg
- kom mælken i og lad suppen koge op igen
- blend suppen og smag til med salt og peber
- lige før serveringen kommes baconen i og drys med persille
Nyeste kommentarer