Sunderekost.dk
Karry Kyllinge suppe
Karry Kyllinge suppe, er super nem at lave, og så er den mættende med kartofler, peberfrugt og porre. Den tager ikke lang tid at lave og er der noget skønnere end dejlig varm suppe når det er koldt udenfor. 1 portion af retten indeholder 545 kcal fordelt på 18 g fedt, 53 g kulhydrat og 48 g protein
Ingredienser
- 800 g kyllinge bryst, uden skind, i strimler
- 400 g peberfrugt, i tern
- 500 g porre, i skiver ca. 2 cm
- 600 g kartofler, skrællede og i både
- 2 spsk. karry
- 1 spsk. hakket persille
- 2 spsk. olivenolie
- 1 l bouillon, færdiglavet
- 1 tsk. salt
- peber
Fremgangsmåde
- brun kyllingen i olie og karry
- kom alle grønsagerne ved og vend det nogle gange, til det tager farve af karryen
- hæld den færdige bouillon ved og lad retten småsimre til kartoflerne er møre
- kom den hakkede persille i inden serveringen
Nyeste kommentarer