Italiensk kartoffel
Italiensk kartoffel kom i stand da jeg havde et par bagte bagekartofler til overs, og jeg hader jo at smide mad ud, så jeg måtte lige finde på noget i en fart. Den er faktisk ret nem og behøver slet ikke at blive serveret varm, det er en fordel hvis den bare en lun, så pålægget ikke smelter, hvilket ville være synd. En kartoffel er nok til 4 Italiensk kartoffel og det er det beregningen er lavet ud fra, så kan du jo selv øge antallet efter hvor mange du skal lave til. Kalorieindholdet i en Italiensk kartoffel er 131,7 Kcal. fordelt på 5,75 g protein, 9,5 g kulhydrat og 7,7 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 1 bagt kartoffel, den må godt være lidt underbagt
- 1 tsk. kokosolie
- lidt salt
- 70 g lufttørret Italiensk spegepølse
- lidt blandet salat
- 2 tsk. pesto
- lidt høvlet parmesan
Fremgangsmåde
- skær kartoflen i 4 skiver, kasser enderne
- kom kokosolie på en varm pande og steg kartoffelskiverne i nogle minutter, de skal være gyldne på begge sider
- læg skiverne på et stykke køkkenrulle når de er færdige og drys lidt salt på
- når skiverne er kølet af kommes der lidt salat på, derefter den Italienske pølse
- toppes med pesto og høvlet parmesan
Nyeste kommentarer