Sunderekost.dk
Grønne bønner med hvidløg og sesam
Grønne bønner med hvidløg og sesam kan spises som tilbehør til lam, en god hakkebøf eller kylling. De kan spises varme eller kolde, blandet i en salat, der er mange muligheder. Dette er en anderledes måde at serverer grønne bønner på, frem for de dampede. Cayennepeber kan undlades, hvis man synes det er for stærkt.
Kalorieindholdet i denne portion Grønne bønner med hvidløg og sesam er 310 Kcal. fordelt på 12 g protein, 32 g kulhydrat og 19 g fedt. Velbekomme….
Ingredienser
- 500 g grønne bønner
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. salt
Directions
- varm olien i en gryde, ikke for meget varme
- tilsæt de knuste hvidløg, de skal lige klares
- tilsæt de frosne bønnerne og rør jævnligt rundt
- tilsæt cayennepeber
- når bønnerne er ved at være møre slukkes der og og sesamfrø tilsættes
- bønner må gerne have lidt bid
Nyeste kommentarer