Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Grønne bønner med hvidløg og sesam

Grønne bønner med hvidløg og sesam kan spises som tilbehør til lam, en god hakkebøf eller kylling. De kan spises varme eller kolde, blandet i en salat, der er mange muligheder. Dette er en anderledes måde at serverer grønne bønner på, frem for de dampede. Cayennepeber kan undlades, hvis man synes det er for stærkt.

Kalorieindholdet i denne portion Grønne bønner med hvidløg og sesam er 310 Kcal. fordelt på 12 g protein, 32 g kulhydrat og 19 g fedt. Velbekomme….

 

Ingredienser

  • 500 g grønne bønner
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. salt

Directions

  1. varm olien i en gryde, ikke for meget varme
  2. tilsæt de knuste hvidløg, de skal lige klares
  3. tilsæt de frosne bønnerne og rør jævnligt rundt
  4. tilsæt cayennepeber
  5. når bønnerne er ved at være møre slukkes der og og sesamfrø tilsættes
  6. bønner må gerne have lidt bid

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>