Grønsags wrap

Grønsags wrap

Her er en opskrift på nogle lækre Grønsags wrap, som du kan bruge i stedet for de almindelig wrap som du kan købe ude i byen. De er meget mættende og du får på denne måde ekstra grønsager indenbords. De er faktisk meget nemme at lave og jeg er sikker på at hele familien bliver vilde med dem. Min mand synes de er skønne og han kan godt være lidt svær engang imellem, når det kommer til det lidt sundere indslag, men efterhånden tror jeg vist at han har vænnet sig til det for han spiser med velbehag. Hampeprotein pulveret gør at de får en grønlig farve. Prøv disse Grønsags wrap næste gang du skal lave wrap eller pizza for de kan bestemt også bruges som pizzabund, hvor du så bare fylder på med dit favorit fyld og så lige en tur tilbage i ovnen igen. Velbekomme….. Kalorieindholdet i en Grønsags wrap, uanset om det er som pizzabund, se evt. Frokostpizza eller som wrap, er 251 Kcal. fordelt på 25,5 g protein, 9 g kulhydrat og 13,5 g fedt. Velbekomme….

Ingredienser

  • ½ revet blomkål af de store
  • 2 store æg
  • 2 spsk. hampeprotein pulver
  • 1 dl. revet mozarella 13 %
  • salt og peber
  • lidt kokosolie til at smøre på bagepapiret

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 180′
  2. bland alle ingredienserne sammen
  3. fordel blandingen på bagepapiret i to portioner, skal være lidt tynd
  4. bages i ovnen i 20 min
  5. brug dem som mini pizza eller fyld dem med dit favoritfyld

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>