Grønne shot

Grønne shot

Grønne shot indeholder alt det gode, den er sød og kan nydes på det tidspunkt på dagen hvor man har brug for god energi. Den er fuld af smag og har en suveræn friskhed. Nyd den Grønne shot når du trænger til at booste din energi og mærk hvordan den virker, helt ud i fingerspidserne og hårrødderne. Farven er fantastisk og nogle vil sikkert kalde den giftig, men den er spækket med vitaminer og antioxidanter, så bare slå dig løs i denne lille grønne sag.

Denne opskrift kræver at du har en juicer og en blender evt. stavblender.

Grønkål er en bladkål, der ikke danner hoveder. Det er de store, krusede, grønne blade, der spises. Det er en vintergrøntsag som får en sødere og mere aromatisk smag, hvis den har været udsat for frost. Grønkål har en stærk kålsmag og er især rig på A- og C-vitamin, mineraler samt kostfibre. Indeholder 49 Kcal. pr. 100 g så det er en grønsag vi burde spise meget mere af. Du kan bruge den i dine salater, fint hakket eller i de varme retter eller som her i dine juicer. Velbekomme….

Kalorieindholdet i denne Grønne shot er 101 Kcal. fordelt på 5,2 g protein, 20,7 g kulhydrat og 1,5 g fedt

Ingredienser

 • 15 blade frisk grønkål
 • 1 agurk
 • 1 – 2 kiwier
 • 4 æbler
 • 1 stor håndfuld frisk skyllet spinat
 • 1 spsk. citronsaft
 • 2 tsk. fint revet ingefær

Fremgangsmåde

 1. rib og skyl grønkålen godt og slå det overskydende vand af
 2. kør grønkålen gennem din juicer sammen med æblerne og agurken
 3. fjern skralden fra kiwien og kom det hele i din blender sammen med nogle isterninger, citronsaft og det fint revet ingefær
 4. kom din juice på afkølede glas og nyd den friske shot

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>