Sunderekost.dk
Kartofler i det grønne
Kartofler i det grønne er en enkelt salat med få ingredienser, men alligevel med en masse smag. Kartofler i det grønne passer til alt slags kød og fisk, grillet eller stegt. Den er rigtig god at lave hvis du evt. har rester af kogte kartofler fra dagen i forvejen, så spare du det trin, og så får du ryddet ud i køleskabet på en pæn måde. Kartoffelsalat kan laves på mange måde, denne er bare en i rækken, overvejende grøn. Grønne asparges smager fantastisk, rå som let tilberedt, det samme gælder for sukkerærter, jeg bruger dem tit som snack. Kartofler i det grønne er fantastisk sprød og lækker, prøv den af en dag ved lejlighed.
Kalorieindholdet i denne portion er 440 kcal, fordelt på 13 g protein, 65 g kulhydrat og 15 g fedt
Ingredienser
- 300 g kogte kartofler
- 1 spsk. chili olie
- 1 bdt. snittede grønne asparges
- 1 håndfuld sukker ærter
- 1 bdt. dild
- 1 håndfuld rucula
- salt og peber
Fremgangsmåde
- skær kartoflerne i mindre stykker
- varm olien i en stegepande og rist kartoflerne til de er gyldne og sprøde
- kom asparges og sukkerærter ved og steg videre under omrøring i et par min. til grønsagerne er møre, men stadig har bid
- krydr med salt og peber, bland med rucola og drys med dild
Nyeste kommentarer