Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Fiskesuppe med aioli

Fiskesuppe med aioli er anderledes end andre supper, den smager fantastisk og aiolien giver den lige et ekstra pift, kan dog undlades hvis man ikke lige er til det.

1 portion af suppen indeholder 570 kcal fordelt på 39 g protein (27%)  12 g fedt (19%)  og 82 g kulhydrat (53%)

Ingredienser

  • 200 g pasta, fuldkorn, koges efter anvisningen på pakken
  • 500 g sejfilet
  • 2 stilke bladselleri, eller 1 fennikel, skæres i små tern
  • 200 g porre, skæres i skiver og skylles godt for jord
  • 400 g gulerod, skæres i skiver
  • 1 tsk. karry
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 ds. flåede tomater
  • 2 dl vand
  • 6 dl færdig bouillon
  • 1½ tsk. salt
  • peber
  • 30 g mayonnaise
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 200 g grovflute

Fremgangsmåde

  1. kog pastaen efter anvisningen på pakken
  2. svits alle grønsagerne i olien i ca. 2 min
  3. tilsæt de flåede tomater, vand og bouillon og lad det småsimre i ca. 10 min
  4. kom fisken i og lad den koge med i ca. 3 – 4 min
  5. kom pastaen i suppen, og varm den kort, ikke røre for meget i suppen, da fisken ellers går i stykker
  6. smag til med salt og peber
  7. varm fluten, enten hel eller skær den i skiver
  8. rør mayonnaise sammen med hvidløg og citronsaft og smør brødskiverne, eller som alternativ tilsæt en lille klat aioli til suppen, når den serveres.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>