Sunderekost.dk
Fiskekrebinet
Fiskekrebinet, man kan vel nærmest sige at det er en mega tyk fiskefilet med tynd panering, og fuld af smag. Nogen vil sikkert sige, hvorfor ikke bare panere fisken som den er? Det er altså ikke det samme, hvilket jeg er sikker på at du vil give mig ret i når du har prøvet denne Fiskekrebinet. Du bestemmer selv om du vil bruge mørk eller lys sej til din Fiskekrebinet. Jeg har valgt at serverer Sommersalat til, hvilket passer rigtig godt til Fiskekrebinet. Opskriften finder du også her på siden under fanen “salater og tilbehør” Prøv denne Fiskekrebinet en dag ved lejlighed, den smager super.
Kalorieindholdet i en Fiskekrebinet er 399 Kcal. fordelt på 28 g protein, 17 g kulhydrat og 19 g fedt
Ingredienser
- 400 g sejfilet
- 4 mellem store kogte kartofler revet
- 1 sammenpisket æg
- 1 tsk. salt
- peber
- 1 dl. rasp
- 1 spsk. smør
- 1 tsk. olie
Fremgangsmåde
- hak sejfileten med en skarp kniv, til det er finthakket
- bland fiskekødet godt sammen med æg, revet kartoffel, salt og peber
- form farsen til 4 krebinetter og vend dem i rasp
- steg krebinetterne på en slip let pande i smør og olie, 4 min på hver side, ved jævn varme
- server den sammen med en salat og du har et perfekt måltid
Nyeste kommentarer