Fasan med druer
Er du til vildt skal du næsten prøve denne Fasan med druer, smager skønt og vildt. Når du køber fasan er den jo blevet skudt og du vil se skudhullerne, hold øje med haglene, det kan hurtig blive en dyr tur til tandlægen hvis du lige får tygget i et hagl. Nu skal du jo ikke lade dig afskrække af det, Fasan med druer smager fantastisk og det ville være synd at gå uden om den af den grund. Velbekomme….
Kalorieindholdet i en portion Fasan med druer er 422 Kcal. fordelt på 50 g protein, 12 g kulhydrat og 17,7 g fedt
Ingredienser
- 2 fasaner
- 30 g smør
- 250 g champignon
- 3 spsk. vildt fond
- 2 dl. creme fine 7%
- 200 g grønne druer uden sten
- salt og peber
Fremgangsmåde
- rens og skyl fasanerne fri for evt. blodrester
- dup dem tørre med noget køkkenrulle og krydr med salt og peber
- smelt smørret i en gryde og brun fasanerne af heri på begge sider
- tilsæt 1 dl. vand sammen med vildt fond
- lad fasanerne småsimre i ca. 40 min
- rens og skyl champignonerne og svits dem på en pande sammen med 1 tsk. smør
- skyl og del druerne
- når fasanerne er færdige hældes skyen på panden sammen med creme fine og druerne
- varm saucen godt igennem og smag til med salt og peber
- del fasanerne og server med kartofler
Nyeste kommentarer