Dadler med bacon
Snack tid igen igen. Dadler med bacon smager himmelsk, og så er de super nemme at lave. Det søde som møder det salte og røget, er en fantastisk kombination. Brug dem som snack til et glas øl når der skal kræses om venner og familie, eller brug dem som en tapas til en hygge aften, hvor det skal være lidt anderledes. Tapas er spansk og betyder en masse små retter, der bruges som appetitvækkere eller sættes sammen med et større måltid. Jeg synes det er skønt med tapas, så smager man så meget mere forskelligt, og der er altså en vis hygge med alle de små retter. Jeg bestiller gerne en masse små forretter, når jeg er i udlandet, så får jeg smagt så meget mere af det land jeg besøger, og når vi er to til at dele, så kan man altså godt komme igennem en del af menukortet. Der er ingen regler for hvad der er tapas, du bestemmer selv hvilke, og det kan faktisk være en rigtig god måde at få tømt ud i køleskabet. Kalorieindholdet i en Dadel med bacon ligger på 37 Kcal. fordelt på 0,8 g protein, 6 g kulhydrat og 0,9 g fedt. Velbekomme…….
Ingredienser
- 1 pk dadler uden sten
- 1 pk bacon i skiver
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- del baconskiverne i 3
- rul et stykke bacon om hver dadel og placer dem på en bageplade med bagepapir
- bages i den forvarmede ovn i ca. 12 – 15 minutter
Nyeste kommentarer