Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Coleslaw med karry

Coleslaw med karry er frisk og sprød i smagen. Den passer perfekt til grillet kød af alle slags på en dejlig varm sommerdag, og kan laves i forvejen. Du kan bruge alle typer grove grønsager i denne Coleslaw med karry, hvis der er andre du foretrækker, det her var hvad jeg havde i køleskabet. Prøv denne Coleslaw med karry næste gang du skal grille i haven eller bare har lyst til at prøve noget nyt tilbehør. Kalorieindholdet i 100 g Coleslaw med karry er 57 Kcal fordelt på 2,4 g protein, 6,3 g kulhydrat og 4,3 g fedt

Ingredienser

  • Dressing
  • 4 dl græsk yoghurt
  • 25 g mild karry pasta
  • 20 ml limesaft
  • salt
  • SALAT
  • 200 g porre i tynde strimler
  • 700 g spidskål i tynde strimler
  • 400 g revet gulerod

Fremgangsmåde

  1. rør yoghurt sammen med karry pasta og limesaft og smag den til med salt
  2. hæld kogende vand over porrestrimlerne og lad dem dryppe af
  3. bland alle grønsagerne i dressingen og lad det stå og trække i 30 min inden serveringen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>