Sunderekost.dk
Coleslaw med karry
Coleslaw med karry er frisk og sprød i smagen. Den passer perfekt til grillet kød af alle slags på en dejlig varm sommerdag, og kan laves i forvejen. Du kan bruge alle typer grove grønsager i denne Coleslaw med karry, hvis der er andre du foretrækker, det her var hvad jeg havde i køleskabet. Prøv denne Coleslaw med karry næste gang du skal grille i haven eller bare har lyst til at prøve noget nyt tilbehør. Kalorieindholdet i 100 g Coleslaw med karry er 57 Kcal fordelt på 2,4 g protein, 6,3 g kulhydrat og 4,3 g fedt
Ingredienser
- Dressing
- 4 dl græsk yoghurt
- 25 g mild karry pasta
- 20 ml limesaft
- salt
- SALAT
- 200 g porre i tynde strimler
- 700 g spidskål i tynde strimler
- 400 g revet gulerod
Fremgangsmåde
- rør yoghurt sammen med karry pasta og limesaft og smag den til med salt
- hæld kogende vand over porrestrimlerne og lad dem dryppe af
- bland alle grønsagerne i dressingen og lad det stå og trække i 30 min inden serveringen
Nyeste kommentarer