Burger med kylling

Burger med kylling

Burger med kylling er anderledes end den traditionelle burger med oksekød som ind imellem god kan være lidt tør, hvis man ikke lige rammer den fine balance mellem rød og tør. Mine børnebørn spiste den med stor velbehag med denne fine udtalelse ” uhm, den smager godt” og det til trods for at der var løg i som den ældste ikke kan fordrage, hans egen udtalelse. Du kan grille “bøfferne” i stedet for at stege dem på panden, på den måde spare du 2 spsk. olie = 40 Kcal. pr. burger, du nøjes bare med at pensle pladen du griller på, det er da værd at overveje.

Velbekomme…….

Kalorieindholdet i en Burger med kylling er 549 Kcal. fordelt på 36 g protein, 52 g kulhydrat og 21 g fedt

Ingredienser

  • 800 g hakket kylling 4%
  • 1 rød peber i små tern
  • 1 stort løg, finthakket
  • 4 spsk. soltørret tomater i olie
  • 2 spsk. bacon, fint hakket
  • salt og peber
  • 3 spsk. olivenolie
  • 6 burgerbolle
  • 600 g blandet salat

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen og varm burgerbollerne efter anvisning på pakken
  2. bland kødet med peber, løg, soltørrede tomater, bacon, salt og peber og lad det stå på køl i 15 min.
  3. lav 6 store frikadeller og tryk dem flade mens de ligger på panden og steg dem på begge sider til de er gennemstegte
  4. server dem i en burgerboller sammen med blandet salat

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>