Sunderekost.dk
Broccoli hapser med ost
Broccoli hapser med ost smager fantastisk dejligt, og så mætter de mere end man regner med. Det er en anderledes måde at få grønsager på. Prøv dem og bliv overrasket over den gode smag. De smager fantastisk. Du kan spise disse Broccoli hapser med ost alene eller som tilbehør til kød, der er ikke mange kalorier i dem. Broccoli er rig på kostfibre, der virker som en massør i tarmen. Indeholder en cocktail af vitaminer, mineraler og antioxidanter: betacaroten B-, C- og E-vitamin, folat, calcium, kalium, magnesium, mangan, fosfor, jern, zink, quercetin, koffeinsyre og liganer. Velbekomme……
Kalorieindholdet i en Broccoli hapser med ost er 77,5, protein 4,7 g, kulhydrat 8 g, fedt 3,4 g
Ingredienser
- 2 broccoli
- 1 – 2 æg
- 1 fint hakket løg
- 1 dl revet cheddar ost, 34%
- salt
- peber
- 2 spsk. ca. hvedemel, det skal hænge sammen.
Fremgangsmåde
- Kog broccoli i let saltet vand til de er møre og lad dem køle af
- pres vandet ud af det øverste af broccolien, da de indeholder meget vand og hak dem meget fint, også stokken.
- bland alle ingredienserne sammen, smag til med salt og peber
- form “farsen” til små boller og læg dem på bagepapir
- bag bollerne i en forvarmet ovn i ca. 20 – 30 min. ved 180′, de skal være gyldne
Nyeste kommentarer