Bagte rodfrugter med parmesan
Bagte rodfrugter med parmesan smager altså fantastisk, jeg er vild med dem og de kan serveres til alt slags kød, og det bedste er at det er de grove grønsager fuld af kostfibre og det er godt for os da det giver maven og tarme noget at arbejde med i længere tid. Du kan bruge de rodfrugter der lige passer dig for smag og behag er jo forskellig. Jeg har valgt at lægge rucola i bunden af fadet da det både pynter og smager gods sammen med de bagte rodfrugter med parmesan. Kalorieindholdet i en portion Bagte rodfrugter med parmesan ( ca. 400 g ) er 168,6 Kcal. fordelt på 9,3 g protein, 21 g kulhydrat og 3,5 g fedt. Velbekomme……
Ingredienser
- 6 store gulerødder
- 3 persillerødder
- 3 pastinakker
- 1 knoldselleri
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. tørret timian
- salt og peber
- 50 g parmesan i flager
- 1 håndfuld skyllet rucola
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- skræl alle rødderne og skær dem i passende stykker
- fordel olien, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad med bagepapir
- bages i ovnen til de er møre ca. 35 – 40 min afhængig af størrelsen
- når de er kølet lidt af lægges de i et fad med rucola og parmesan flagerne fordeles over inden serveringen
Nyeste kommentarer