Bagte rodfrugter med kerner
Bagte rodfrugter smager skønt til alt slags kød og du kan komme den krydderi på som du selv synes, det er skønt at have den mulighed. Når du bager dine rodfrugter kommer sødme frem og de smage himmelsk. Der er efterhånden ikke noget der hedder sæson mere, og jeg ved ikke lige om det er godt eller skidt, men man kan jo så lave den hele året hvis det er det man har lyst til. Find dine favorit rodfrugter og bag dem, server dem til det du har lyst til, passer nemlig fint til alt. Jeg elsker bagte rodfrugter, og farverne i denne salat, rødbeden sætter lige lidt ekstra knald på salaten og sammen med ristede kerner er den perfekt, kernerne giver lige det sidste. Kalorieindholdet i en portion Bagte rodfrugter med kerner er 221,6 Kcal. fordelt på 6,1 g protein, 22,8 g kulhydrat og 9,8 g fedt. Velbekomme….
Ingredienser
- 4 store skrællet gulerødder
- 4 store skrællet rødbeder
- 4 skrællet persillerødder
- 2 store håndfulde rucola
- 4 spsk. ristede solsikkekerner
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 spsk. tørret timian
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- skær rodfrugterne i mundrette stykker og bland dem godt sammen med olien
- kommes i et ovnfastfad og drys med salt, peber og timian
- bages i ovnen i ca. 30 minutter, der må gerne være lidt bid i rødderne
- lad dem køle af inden de anrettes på en bund af rucola
- drys de ristede solsikkekerner over inden serveringen
Nyeste kommentarer