Baconruller
Baconruller er en ny fortolkning af en god gammeldags frikadelle. Du laver din frikadellefars som du plejer, og vikler ganske enkelt baconskiver omkring, det er dog nemmest at stege den sprød på alle sider, hvis den er formet som en tyk pølse. Kom altid godt med krydderier i din fars, det er her det ofte går galt, vi sparer på krydderierne, og det er synd. Eksperimenter med dine krydderier. Bland evt farsen sammen dagen før, så krydderierne kan trække ud i farsen. Kalorieindholdet i en portion Baconruller ligger på 497,5 Kcal. fordelt på 41,5 g protein, 16 g kulhydrat, 28,5 g fedt og 6,5 g kostfibre. Velbekomme…..
HF 1+2= Broccoli, løg
HF3=fars, bacon, æg
HF4= mel
Fedt=olie, bearnaisesauce
Smagsgivere= salt, peber, paprika
Ingredienser
- 200 g kalv og flæsk
- 1 æg
- 1 løg i tern
- 1/4 dl mælk
- 1 – 2 spsk. kikærtemel eller hvedemel
- salt og peber
- 1 spsk. paprika
- 4 skiver bacon
- broccoli som tilbehør
- bearnaisesauce
- lidt olie til stegning
Fremgangsmåde
- bland alle ingredienserne til farsen sammen, den skal være lidt fast, så juster evt. med mere mel eller væde og lad den hvile på køl
- form farsen til tykke pølser og vikl bacon rundt om farsen
- steges på en varm pande med lidt olie, på alle sider
- damp broccoli i en gryde med saltet vand
- server dine Baconruller med dampet broccoli og bearnaisesauce
Nyeste kommentarer