Baconruller på grøn bund

Baconruller på grøn bund

Baconruller på grøn bund er et sikkert hit hos alle og jeg er sikker på at denne ret vil blive føjet til listen over en af dine favoritter. Den er nem at lave og samtidig er den fuld af smag. Baconruller laves af en god frikadellefars, så har du selv en synes jeg du skal bruge denne, vi har jo alle sammen favoritter på det punkt. Retten serveres sammen med kogte ris, så du kan få glæde af den krydrede og cremede sauce fra fadet.

Kalorieindholdet i en portion Baconruller på grøn bund ligger på 525 Kalorier, fordelt på 30,2 g protein, 47,7 g kulhydrat, 24 g fedt og 10 g kostfibre. Velbekomme….

Er du vild med bacon skulle du også prøve  Blomkål med bacon  eller Kartoffel med bacon

Ingredienser

  • Baconruller
  • 400 g hakket kalv og flæsk
  • 1 spsk. groft salt
  • 1 løg i tern
  • 2 æg
  • frisk kværnet peber
  • 4 spsk. kikærtemel, måske lidt mere da farsen skal være lidt fast i det
  • ca. 1 dl mælk
  • 3 spsk. fint hakket persille
  • 15 skiver bacon til at vikle om farsrullerne
  • Sauce
  • lidt olie til stegning
  • 6 store gulerødder skrællet og skåret i kvarte
  • 3 store pore skåret i skiver og skyllet fri for
  • 1 stor bk. champignon, renset og skåret i kvarte
  • 3 tsk. stødt paprika
  • 2 hønsebouillon terninger
  • 2 flasker cremefine 7%
  • hakket persille til pynt
  • tilbehør kogte ris, ca. 5 dl ris og 7 dl. vand

Fremgangsmåde

  1. rør farsen sejt med salt og bland derefter resten af ingredienserne sammen til baconrullerne og lad den hvile på køl
  2. kom lidt olie i en gryde og svits de skyllede pore her i sammen med stødt paprika, de skal ikke tage farve
  3. tilsæt champignoner, de vil afgive en masse væde og det er fint
  4. kom derefter de skåret gulerødder ved sammen med bouillon og cremefine
  5. lad retten småsimre under låg i ca. 10 minutter
  6. imens laver du 15 baconruller
  7. del en skive bacon og læg dem ved siden af hinanden, så du får et bredt stykke
  8. kom derefter en god klat fars på og rul baconen om
  9. ovnen tændes på 175′
  10. saucen hældes i et ildfast fad og baconrullerne lægges ovenpå
  11. fadet kommes i den varme ovn og står der i ca. 30 – 35 minutter, baconen skal have taget farve
  12. kog imens risene efter anvisning på posen
  13. når baconrullerne er færdige drysses der frisk hakket persille over retten og den serveres sammen med de kogte ris

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

 
 
 
 
>