Æggesalat

Æggesalat

Æggesalat har de fleste vist stiftet bekendskab med, og denne adskiller sig sikkert ikke fra alle de andre opskrifter du kan finde på nettet. Jeg har bare valgt at komme salaten i min æggesalat, da det altid har irriteret mig at der ikke er så meget hold på en sandwich hvor der ligger et salatblad på, det hele har en tendens til at skøjte ud og giver til tider et forrygende svineri. Dette undgår du når salaten er integreret på denne måde, med mindre at du kommer mere end rigeligt i din sandwich. Æggesalat smager skønt og er dejlig krydret af purløg og karse med en svag undertonen af karry. Sprød og blød…..Prøv den i madpakken eller bare som en hapser. Aktuel forskning viser at æg indeholder en særlig form for D-vitamin som er fem gange så effektiv som den vi i forvejen kender i de vitaminpiller vi kan købe. Så spis bare flere æg. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i denne portion Æggesalat er 349 Kcal. fordelt på 21 g protein, 4,8 g kulhydrat og 28 g fedt

Ingredienser

  • 3 kogte æg
  • 1 ½ spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
  • 1/8 fint snittet iceberg salat
  • fint klippet purløg
  • karse

Fremgangsmåde

  1. del æggene i din æggedeler, først på en led og så på den anden led
  2. bland alle ingredienserne sammen og smag den til
  3. server æggesalaten i en bolle eller på rugbrød

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>