Chili æg

Chili æg

Anderledes morgen æg til weekenden eller bare på en skøn almindelig hverdag. Chili æg er spejlæg på en anderledes måde, fuld af smag og med bid. Simpel at lave og tager ikke meget længere tid end hvis du laver et almindeligt spejlæg. Smager også godt med en chilisauce over hvis du ikke lige har frisk chili. Chili æg lægger en god bund om morgenen inden du drøner ud af døren og kan holde dig mæt indtil din første pause på jobbet. Du kan for nemhedens skyld forberede dagen før, skær skinke, forårløg og chili så er det så meget nemmere om morgenen hvor tiden som reglen er knap for de fleste. Kalorieindholdet i en portion Chili æg er 234 Kcal. fordelt på 12,5 g protein, 17 g kulhydrat og 12 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 50 g skinke i strimler
  • 2 forårsløg fint snittet
  • 1 rød chili uden kerner og i små tern
  • 2 store æg
  • 1 tsk. olie
  • salt og peber
  • fint klippet purløg
  • 2 skiver rugbrød

Fremgangsmåde

  1. kom olie på en stegepande og slå æggene ud
  2. drys skinke, chili og forårsløg over æggene
  3. læg låg på og lad dem stege færdig ved jævn varme i 2 – 3 minutter
  4. server æggene på en skive rugbrød og drys godt med fint klippet purløg over og smag til med salt og peber

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>