Varm røget laksesalat

Varm røget laksesalat

Varm røget laksesalat smager af sol og sommer og kan vi ikke godt bruge det nu? Jeg elsker laks i alle afskygninger og denne tager kegler i min verden. Skøn, nem og hurtig salat, hvis det skal gå stærkt. Du kan bruge det salat du nu har ved hånden, jeg har valgt at fokuserer lidt på farverne i min Varm røget laksesalat, man bliver helt glad i låget når man ser på den, men alt kan bruges, så har du en favorit slår du dig bare løs i den. Jeg har kommet ca. 50 g stegt bacon i tern som drys, noget jeg lige havde til overs fra dagen før, men beregningen er lavet uden. Du kan også bruge denne skønne salat som en lille forret, portionen skal så bare være mindre.

Laksen er en af de mest populære spisefisk i verden. Den smager godt og indeholder Omega-3 fedtsyrer der er livsnødvendige for os mennesker, og skal derfor være til stede i små mængder i vores kost. Usundt fedt fra kød og mejeriprodukter kan øge risikoen for livsstilssygdomme som hjerte-kar-sygdom og diabetes. Hvorimod det sunde fedt, der findes i planteolier og fisk, menes at kunne nedsætte risikoen for blodprop i hjertet. Desuden indeholder laks og andre fede fisk D-vitamin, som er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk og fosfor i dine knogler og muskler.

Kalorieindholdet i denne portion Varm røget laksesalat er 426 Kcal. fordelt på 32 g protein, 12 g kulhydrat og 28 g fedt

Ingredienser

  • 100 g varm røget laks
  • 75 g rød spidskål i fine strimler
  • 100 g blandet grøn salat
  • 5 cherry tomater
  • 1 æg blødkogt
  • purløg

Fremgangsmåde

  1. bland salaten sammen og pynt af med laks, tomater og purløg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>