Sunderekost.dk
Syltede rødløg
Syltede rødløg smager fantastisk og kan bruges som tilbehør til en hjemmelavet burger bl.a. Pulled pork, eller som tilbehør til ost. Du kan også bruge de Syltede rødløg i en blandet salat. Rødløg får en fantastisk flot farve, når de har fået en omgang i eddikelagen. De er stadig sprøde og knasende, selvom de har fået et lille opkog. Syltede rødløg er super nemt at lave og kan holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Prøv Syltede rødløg af en dag ved lejlighed.
Ingredienser
- 3 rødløg i tynde både
- 1 dl eddike
- 1 dl vand
- 80 g rørsukker
- 4 peberkorn
- 2 laurbærblade
Fremgangsmåde
- bring eddike, peberkorn, laurbærblade, vand og sukker i kog en gryde
- tilsæt de snittede løg og lad dem koge 2 – 3 min
- tag løgene op med en hulske og hæld dem i et rent glas
- kog lagen ned til det halve og hæld lagen, konsistens som sirup, over løgene
- stil glasset i køleskabet til senere brug
Nyeste kommentarer