Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Syltede rødløg

Syltede rødløg smager fantastisk og kan bruges som tilbehør til en hjemmelavet burger bl.a. Pulled pork, eller som tilbehør til ost. Du kan også bruge de Syltede rødløg i en blandet salat. Rødløg får en fantastisk flot farve, når de har fået en omgang i eddikelagen. De er stadig sprøde og knasende, selvom de har fået et lille opkog. Syltede rødløg er super nemt at lave og kan holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Prøv Syltede rødløg af en dag ved lejlighed.

Ingredienser

  • 3 rødløg i tynde både
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 80 g rørsukker
  • 4 peberkorn
  • 2 laurbærblade

Fremgangsmåde

  1. bring eddike, peberkorn, laurbærblade, vand og sukker i kog en gryde
  2. tilsæt de snittede løg og lad dem koge 2 – 3 min
  3. tag løgene op med en hulske og hæld dem i et rent glas
  4. kog lagen ned til det halve og hæld lagen, konsistens som sirup,  over løgene
  5. stil glasset i køleskabet til senere brug

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>