Sweet chili kylling
Sweet chili kylling er kyllingebryst marineret i sweet chili og derefter paneret. Den er sprød og super saftig og har en virkelig god smag. Der behøver ikke være mange ingredienser i maden før den kommer til at smage fantastisk, det er bare at prøve sig frem og turde tage nogle chancer engang imellem, bl.a. også derfor jeg har lavet denne hjemmeside, da jeg elsker at eksperimenterer i køkkenet. Der er ikke meget smag i kylling i forvejen, men den er fedtfattig, og derfor kan den godt tåle lidt ekstra for at give en optimal oplevelse af måltidet. Jeg har valgt at serveret en let salat til samt kartoffel røsti med ramsløg, til min sweet chili kylling, som også er at finde på siden under fanen “salater/tilbehør. Velbekomme……
Kalorieindholdet i en portion Sweet chili kylling er 355 Kcal. fordelt på 23 g protein, 33 g kulhydrat og 15 g fedt
Ingredienser
- 1 kyllingebryst uden skind og ben
- 2 spsk. sweet chili sauce
- 3 spsk. rasp
- 1 spsk kokosolie
- evt. lidt salt
Fremgangsmåde
- fordel sweet chili sauce på kyllingen og lad den trække 10 minutter
- vend den i rasp og steg den på en varm pande i kokosolien, 3 – 4 min på hver side
- pas på du ikke giver den for meget varme da kylling har en tendens til hurtig at blive tør
Nyeste kommentarer