Svinekam med fyld
Svinekam med fyld smager fantastisk og løfter smagen betydelig, ikke at der er noget galt med smagen i forvejen, men gris smager af gris, og ind imellem er det altså lækkert med en lille overraskelse. Svinekam med fyld kan laves både på grill og i ovnen, jeg kunne bare ikke få sværen på svinekammen sprød, som vi jo så godt kan li, så den røg lige en tur i ovnen, under grillen, og det hjalp. Server en salat til eller en lækker kold kartoffelsalat. Velbekomme….
Kalorieindholdet i 100 g Svinekam med fyld er 237 Kcal. fordelt på 17 g protein, 1,6 g kulhydrat og 18 g fedt.
Ingredienser
- 1,5 kg. svinekam med svær
- 1 stort hvidløg eller 4 små, skåret i små tern
- 3 bd. persille, hakket
- 2 spsk. ramsløgspesto
- 4 spsk. soltørret tomat i olie
- 1 spsk. knust ingefær i solsikkeolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
- bland hvidløg, persille, pesto,tomat og ingefær sammen og krydr med salt og peber
- fra den ene ende skæres en bred lomme ind i svinekammen, pas på at kniven ikke går helt igennem, da fyldet ellers vil rende ud
- fyld hulrummet godt op med fyldet og læg den i en foliebakke eller ovnfastfad, og stil den gerne på køl i et par timer for at trække. Kan også tilberedes med det samme
- krydr sværene med salt og grill svinekammen i foliebakken til den er mør ca. 1½ – 2 timer afhængig af grillen. du kan også stege den i ovnen ved 175′
Nyeste kommentarer