Svampetærte

Svampetærte

Svampetærte med tomat og timian smager altså himmelsk og så er den simpel og nem at lave. Jeg havde faktisk nogle rester jeg gerne ville have brugt, og så blev det til denne tærte med så meget smag. Jeg havde rester af forskellige svampe, lidt cherrytomater og blød timian, men brug det du har. Jeg brugte den som en frokost ret og serverede den sammen med lidt salat, skøn og mættende måltid som ikke ligger tungt i maven. Prøv den og bliv positivt overrasket over at noget så simpelt kan smage så godt. Kalorieindholdet i en portion Svampetærte med tomat og timian er 441 Kcal fordelt på 20 g protein, 32,2 kulhydrat, 25,7 g fedt. Velbekomme……

HF 1(+2)= tomater, svampe

HF 3= æg, yoghurt

HF 4= tærtedej

Smagsgivere= salt, peber og timian

 

Ingredienser

  • 400 g blandede svampe eller champignon
  • 15 cherrytomater
  • 1 lille håndfuld blød timian
  • 6 -8 æg
  • 150 g græsk yoghurt
  • salt og peber
  • lidt olie til stegning
  • 1 rulle tærtedej

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 180′
  2. kom lidt olie i en gryde eller pande
  3. svits svampene heri, gerne ved høj varme og rør jævnligt, krydr med salt og peber
  4. pensl et tærtefad med lidt olie og kom tærtedejen i
  5. kom de svitsede svampe i tærtefadet
  6. halver cherrytomaterne og kom dem ved
  7. krydr igen med salt og peber
  8. skær det træge af timianen og fordel det over tærten
  9. bland æg og yoghurt godt sammen og hæld det over fyldet
  10. bages i ovnen i 35 – 40 minutter, den må godt få lidt farve

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>