Squash med parmesan

Squash med parmesan

Squash med parmesan er det rene guf. De smager fantastisk og er slet ikke vandet, som squash ofte bliver efter en tur i ovnen. De er nemme at lave og  kan forberedes i god tid, inden tilberedning i ovnen. Squash med parmesan kan spises alene eller som tilbehør til en god hakkebør eller kylling, men passer også fint med en god blandet salat til.  Lækker og sprød uden på og blød indeni. Kalorieindhold i en portion Squash med parmesan er 316 Kcal. fordelt på 21,5 g protein, 16 g kulhydrat og 18 g fedt. Velbekomme…..

Ingredienser

  • 2 squash
  • 3 spsk. hvedemel
  • 2 tsk. salt
  • lidt peber
  • 100 g revet parmesan
  • 100 g revet cheddar
  • 1 – 2 æg
  • 1 dl. rasp

Fremgangsmåde

  1. Skyl og tør squashene og skær enderne af
  2. del squashen midt over
  3. fjern alle kerner med en ske
  4. skær squashen på langs, i 3 cm brede stængler, og læg dem i en plastikpose med en blanding af hvedemel, salt og peber
  5. ryst posen godt så blandingen bliver fordelt på alle squash
  6. bland raspen sammen med osten
  7. pisk ægget sammen i en skål
  8. dyp squashen i æg og derefter i oste blandingen
  9. lægges derefter på bagepapir
  10. bages i ovnen i 15 – 20 min. ved 200′, eller til de er gyldne

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>